Toimintaohjeet

Haluamme Aarreaitassa varmistaa turvallisen kirpputorivierailun kaikille asiakkaillemme, poikkeusoloista huolimatta.

Pyydämme kaikkia asiakkaitamme noudattamaan alla olevia ohjeita sujuvan ja turvallisen asioinnin varmistamiseksi. 

Käsihygienia ja desinfiointi

Meille on erityisen tärkeää, että kirpputorilla on turvallista asioida. Noudatamme aina terveysviranomaisten antamia määräyksiä.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja sen vuoksi olemme ryhtyneet erinäisiin toimenpiteisiin COVID-19-virustartuntojen estämiseksi.

Toivomme, että myös sinä asiakkaanamme autat meitä asiassa omalla toiminnallasi. Tulethan siis kirpputorilla vain terveenä!

Kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan pesemällä käsiä huolellisesti ja usein. Vältämme kättelyä, mutta emme säästele hymyssä. Käsidesiä on tarjolla asiakkaillemme useammassakin paikassa.

Puhdistamme säännöllisesti kaikki kirpputorin pinnat ja desinfioimme virukselle alttiit paikat, kuten: ostoskorit, ovenkahvat sekä maksupäätteet. Myös lasten leikkihuonetta pyyhitään ja puhdistetaan usein.

Turvavälit ja asiointi kassalla

Vaikka Aarreaitassa onkin runsaasti tilaa liikkua, rajoitamme tarvittaessa asiakasmäärää sisätiloissa. Toivomme, että asiakkaanamme pidät riittävän turvaetäisyyden sekä henkilökuntaan että muihin asiakkaisiin. Myös kassalle jonottaessa toivomme, että pidätte riittävän etäisyyden muihin jonottajiin ja annatte edellänne olevan asiakkaan asioida rauhassa. Kassalle on myös asennettu suojapleksit.

Huolehdithan myös riittävästä käsihygieniasta ja muistat aina yskiä tai aivastaa hihaan tai nenäliinaan.

Suosimme korttimaksuja, joten vältäthän käteisellä maksamista mahdollisuuksien mukaan. Yli 100 euron tilitykset maksamme ensisijaisesti pankkitilille, mutta toivomme, että kaikki tilitykset hoidettaisiin käteisen sijaan tilisiirtoina.

Pyrimme myös välttämään tilanteita, joissa asiakkaiden tulisi oleskella tarpeettomasti kassan läheisyydessä. Tästä syystä toivomme, että ilmoitatte meille etukäteen, mikäli olette tulossa tekemään tilitystä tai hakemaan hintalappuja, jotta voimme tehdä kaiken tarvittavan valmiiksi.